Στράντζα CNC

Η εταιρεία Καραφωτιάς εξειδικεύεται στην παραγωγή των τελευταίων τεχνολογικών εργαλείων, ενώ η στράντζα CNC είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα εργαλεία της εταιρείας. Η CNC στράντζα είναι ένα μοντέλο ιδιαίτερα σχεδιασμένο για την προσαρμογή σε συστήματα CNC, ενώ τη χρησιμοποιούν επαγγελματίες και κατασκευαστές σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αναγκαστικά για την κατασκευή των CNC συστημάτων και των επιτραπέζιων συστημάτων, η CNC στράντζα χρησιμοποιείται για την επιλογή των κατάλληλων εργαλείων και υλικών κατά την κατασκευή των CNC συστημάτων. Η CNC στράντζα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία μεταλλικών, λιθίνων και δομικών υλικών, όπως επίσης και για την επεξεργασία αντικειμένων μεγάλης ποιότητας. Η CNC στράντζα μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία συνθετικών σχεδίων και για την επεξεργασία τους με υψηλή ακρίβεια.

Η CNC είναι μια μηχανή που χρησιμοποιείται για την κοπή υλικών που είναι ιδιαίτερα δύσκολα να μορφοποιηθούν. Η εταιρεία Καραφωτιάς χρησιμοποιεί την CNC Στράντζα για την κοπή διάφορων προϊόντων όπως μεταλλικά.  

Η στράντζα CNC είναι ένας ιδιαίτερος τύπος μηχανής που χρησιμοποιείται για την κοπή μεταλλικών και υαλοειδών υλικών. Η CNC στράντζα είναι πιο ισχυρή από τις διάφορες μηχανές εκτύπωσης συγκεκριμένων υλικών, καθώς έχει μεγαλύτερη ισχύ και δυνατότητα κοπής. Η στράντζα CNC είναι ιδιαίτερα ισχυρή και μπορεί να κόψει μεγάλους σωλήνες και επιφάνειες ακόμα και αν τα υλικά είναι ιδιαίτερα δύσκολα να μορφοποιηθούν. Το μηχάνημα αυτό είναι είναι ιδανικό για εργασίες που απαιτούν ακρίβεια, οι οποίες δεν μπορούν να επιτευχθούν με τη χρήση μεθόδων κοπής σταθερής ταχύτητας.